Blåbärstävling 2 april – Dubbelchansen

Måndagen den 2 april (annandag påsk) bjuder Hundskolorna in till en öppen träningstävling i våra lokaler på Ventilvägen 4, Hasslum, Skövde. Tävlingen hålls på ett av Sveriges bästa underlag för agility – Konstgräs Arena Nonfill med 18mm stötdämpande Pad under från Svenskt Konstgräs. Hallens som mäter ca 300 kvm har en temperatur runt 15 grader. Vårt entresolplan lämpar sig för publik och tävlande. Här ser man de tävlande jättebra. Du har hunden i bilen och värmer upp utomhus. En hund vistas inomhus i taget för att du som nybörjare ska känna trygghet.

Ett perfekt tillfälle för dig som är på väg ut på tävlingsbanan där du under lättsamma former får möjlighet till en inofficiell träningstävling. Perfekt även för dig som redan tävlar men vill få möjlighet att testa nya handlingsalternativ i en tävlingssituation. Dubbelchansen innebär att du får tävla samma bana två gånger. Resultatet räknas på det bästa loppet i varje klass.

Du som redan har tagit pinne/pinnar får vara med utom tävlan.

 

Klasser

Blåbärsklass A:

Enklare bana med tunnlar och hopphinder.

  • Storleksklasserna XS, S, M, L och XL.

Blåbärsklass B:

Enklare bana med tunnlar och hopphinder.

  • Storleksklasserna XS, S, M, L och XL

Domare är vår Agilityinstruktör Gina Runesson och tävlingsledare Agneta Sagebrand.

Storleksklasser:

  • X-small – mankhöjd under 28 cm
  • Small – mankhöjd under 35 cm
  • Medium – mankhöjd mellan 35 till 43 cm
  • Large – mankhöjd över 43 cm men under 50 cm
  • X-large – mankhöjd över 43 cm och över

Startavgift

Startavgiften är 100 kr per hund/klass. För detta får du 2 lopp i den klassen. Vill du vara med i både klass A och B är priset 200kr. Efter att anmälan är skickad betalar du in startavgiften till bg 157-1678 eller swish 1230067587, ange agilitytävling. Betalning ska ske samma dag som anmälan för att garanteras en plats.

Anmälan:

Vill du anmäla fler än en hund får du fylla i en anmälan per hund.

Sista anmälningsdag är den 23 mars.

2 april

Blåbärsklass A:

Blåbärsklass B:

Namn:

Adress:

Postnr & Ort:

Mobilnr:

E-post:*


Hundens namn:

Hundras:

Hundens födelsedag:

Övrigt:

Tävlingsdagen

För att få tävla ska hunden vara 15 månader senast dagen före tävlingsdagen. Löptikar får medverka på tävlingen med tikskydd på, dock inte om tiken är i höglöp då vi tror att hunden mår bäst av att stanna hemma. Första banvandring är kl 09,30.

Vi vill att hunden vaccineras årligen mot Kennelhosta samt övriga vaccinationer enl SKK. Hunden behöver ingen tävlingslicense  eller skk-reg och vi kräver inget medlemskap i någon klubb

Prisutdelning sker efter sista klassen. 1-5 i varje klass får pris.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45