GODDOG

GODDOG är samlingsnamnet för Hundskolornas webbshop och vår shop i vår inomhushall på Bäckaskogsvägen 1 i Skövde.

På denna webbsida kan du köpa vissa produkter där du kan välja mellan leverans via Postnord eller att du hämtar ut dem i GODDOGShop i Skövde.

Vissa av produkterna beställer och betalar du här men kan endast hämtas ut i vår shop i Skövde. Öppettider är vardagar kl 16,00-20,00, men sänd gärna ett sms och kolla då vi ofta är på plats även andra tider.

Nordic Hundfoder

Efter att ha testa flera olika färskfoder på marknaden har vi på Hundskolorna valt Nordic Hundfoder. Deras produkter innehåller 100% svenska råvaror och är ett näringsrikt färskfoder på nötkött och vom.

Metizio Dezign

Hundskolorna har noga provat ut och rekommenderar Metizio Dezigns sele. Det är en svensktillverkad sele med bra komfort och rörelsefrihet för hunden. Den är ställbar på fyra olika ställen vilket gör att den får en bra passform. Du kan koppla hunden antingen på ryggen eller i fram. Vi saluför även Metizios koppel, spårsele och CandyBag.

Tugg-E-Nuff

Vi är återförsäljare av flera av Tugg-E-Nuff´s träningseksaker i får- och kaninskinn. Dessa har hög kvalitet och blir snabbt hundens älsklingsleksak. Leksaker du använder som belöning vid träning och inlärning.

Back-on-Track

Endast det bästa är nog. Det är med stor glädje vi nu är återförsäljare för ett av marknadens bästa hundtäcken. Det är täcken vi själva använder flitigt både till vardag och vid träning/tävling.

Bistos

Svensktillverkade belöningsleksaker med får- eller kaninskinn. Ofta gör detta att hunden än mer går in i sin jakt- kamplek.

Nutrolin

Nutrolin®-serien består av fem olika vetenskapliga fettsyretillskott för hundar. Produkter hjälper dig att komplettera hundens kost genom livets alla åldersfaser och enligt djurets specialbehov. Nutrolin®-produkterna är blandningar av olika oljor samt av utvalda, naturliga näringsämnen som kompletterar och stärker fettsyrornas effekt.

Pawspocket – belöngsboll

En av våra storsäljare – belöngsboll med kardborre som du kan kasta till hunden utan att belöningen trillar ur, hunden öppnar själv bollen och kommer åt sin belöning.

Baggen

Vi är själva intresserade av och tränar barmarksdrag med våra hundar. Baggen har de produkter du behöver för att träningen ska bli så glädjefylld, ergonomisk och skonsam som möjligt för dig och din hund. Passar såväl till canicross, skidåkning som dogscooter.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45