Positiva Hundens Hunddagis

Priser

I första hand tar vi in hundar som vistas 4-5 dagar per vecka hos oss. Dessa kunder är våra heltidskunder och vi tror hundarna mår bästa av kontinuitet. En plats på Positiva Hundens hunddagis i Skövde kostar 3200kr per månad. Då får din hund komma oavsett om den löper, har särskilda behov pga tillfällig skada eller sjukdom så länge det inte är något smittsamt. Du får lämna din hund oavsett om du arbetar, är sjuk eller har semester.

Har du en hund som har kräver extra resurser i form av egna promenader, har ett reaktivt beteende mot andra hundar eller annan mer resurskrävande personal tar vi ut en extra kostnad på 500kr/mån. Det är vi som avgör om din hund har detta behov eller inte.

Vem är vår kund

Alla hundar är välkomna till Positiva Hundens hunddagis så länge hunden trivs och mår bra hos oss och övriga hundar mår bra av den. Det är vi som avgör om din hund passar hos oss eller ej. Vi har ingen strikt köordning utan vi väljer vem vi tar in. Det kan vara flera orsaker till detta såsom storlek på hunden, om den kan vara i flock eller kräver egen box, om vi tror att den fungerar med grupp där plats finns etc.

Öppettider

Vår öppettider är mellan kl 06.30-17.30 och du kan lämna och hämta hunden utifrån dina arbetstider här emellan. Om särskilda andra önskemål föreligger är det något vi kan ta upp till diskussion.

Inskolning

Alla hundar börjar i vår inskolningsavdelning som ligger i direkt anslutning till personalens kontor och gemensamhetsutrymme. Här har vi möjlighet att lära känna din hund för att ge den en bra och trygg start på sitt dagisliv. Här lär den känna oss och blir trygg i våra dagliga rutiner. Hur länge hunden stannar här beror på hur väl hunden anpassar sig till miljön, rutiner och hundkompisar. Kan vara allt från 2-4 veckor. Härifrån slussas de sedan ut till en permanent plats i egen box eller med andra hundkompisar. De hundar som fortsatt behöver närhet till oss får en permanent plats på denna avdelning.

Egen eller gemensam box

Positiva Hundens Hunddagis består av 3 avdelningar där det finns möjlighet att stänga emellan för att skapa lugn och ro under dagens vilopausar. Efter inskolningen får din hund plats på någon av avdelningarna i en egen box eller i en box med 1 eller 2 andra hundkompisar beroende på hur vi ser att just din hund mår bäst att spendera sin dag hos oss. Vi lägger mycket tid och kunskap på denna delen av din hunds inskolning för att tillgodose din och hundkompisarnas bästa vistelse. I flerhundsboxarna ska alla hundar känna sig trygga med sin/sina kompisar, kunna vila tryggt tillsammans i en soffa eller hitta en egen plats i en bädd eller på golvet. Boxarnas inredning kommer att se olika ut för matcha hunden/hundarnas behov.

Utomhusytor

I anslutning till varje avdelning finns en egen utomhusgård på 27 kvadratmeter där hundarna får turas om att vistas enskilt eller i grupp. Därutöver finns två större inhägnade utomhusytor med möjlighet för hunden till såväl aktivering, berikning som vila. Här är man i mindre och större grupper allt utifrån att alla hundar ska trivas och känna sig trygga. Givetvis finns det alltid personal med utomhus för att aktivera, berika och se till att gruppdynamiken fungerar. För de hund som mår bäst av att vara i själva i sin utomhusgård tillgodoser vi givetvis även detta.

 

Hitta till oss

Positiva Hundens hunddagis är inrymd i Hundskolornas nybyggda hundanläggning på Bäckaskogsvägen 1, Aspelund, Skövde.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att ha din hund hos oss på Positiva Hundens hunddagis är du välkommen att skicka ett maila eller ringa oss.

hunddagis@hundskolorna.se

Mobil: 070-9746545

 

 

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45