Freestyle

Anmälan till kurs

Freestyle är en kreativ hundsport till musik. Det är en fri hundsport med mycket glädje, där du själv anpassar programmet efter din egen hunds styrkor och svagheter.

I freestyle grund går vi igenom ett antal grundläggande tricks och andra rörelser som är bra att starta upp med. Kreativa, roliga och svängiga kurstillfällen utlovas!

Freestyle grund

Detta är en kurs för dig som vill lära sig hur man kan tänka när man lär in och formar olika trick och hur man sedan kan sätta ihop dessa efter varandra. Det är också en kurs för dig som vill få bättre kontakt med din hund och där du även får möjlighet att bli än bättre på att arbeta belöningsbaserat.

Pris 1800 kronor inkl moms. Max 6 ekipage per kurstillfälle.

Planerade kurser

22 augusti– 6 platser kvar! Instruktör – Lina Flöjt
Kursen går följande torsdagar: 22/8, 29/8, 5/9, 12/9, 19/9 och 26/6 klockan 19,30-21,30.

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Freestyle Fortsättning

Denna kurs vänder sig till dig som gått grundkursen och nu vill träna vidare på att kedja olika moment/trick och på så sätt bygga ett freestyle program för klass 1. Vi lär in olika sätt att belöna och fortsätter med nya grundmoment. Vi tränar mer på att hitta rätt musik till vår hund. Efter denna kurs ska du ha kommit så långt att med målmedveten träning ska ni kunna komma ut och tävla. Men det finns absolut inget krav på att tävla för att gå freestylekurs, den här kursen är toppenaktivering för dig och din hund!

Pris 1800 kronor. Max 6 ekipage per kurstillfälle.

Planerade kurser

Skövde: hösten 2019! Instruktör – Lina Flöjt
Anmäl gärna intresse

Freestylekul med fredagsmys

Vi har tagit fram en inspirationsträning för dig som vill ha kvalitetstid med din freestylehund en fredagskväll.
Istället för att bänka sig i tv-soffan erbjuder vi här härligt umgänge för två och fyrbenta vänner. Passar även alldeles utmärkt för dig som gillar att göra tricks med din hund.

Denna kväll guidas du genom en fartfylld, rolig och kvalitativ träning till musik med din hund. Efter att hundarna blivit avrastade och fått varva ner samlas vi i fikarummet och äter god mat och pratar och umgås. Helt enkelt en superfredag enl Emmelie och Zelda & Agneta o Kanel!

Kostnad: 300 kr inkl mat och dryck.
Instruktör:
Emmelie Elf: Max 8 ekipage

Planerade träffar i Skövde:

Vintern 2017-18. Tacos – 6 platser kvar!
Anmäl gärna intresse!

Tid: Träning mellan kl 18.00-20.00, därefter blir det mat, mys och en massa hund(freestyle)prat! Givetvis får även hundarna något att smaska på!

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45