Hundens fyrklöver

Anmälan till kurs

Det här är en kurs för dig som vill prova på olika sätt att träna din hund. På varje Fyrklöver så får hundägare och hund prova fyra olika hundaktiviteter.

Vi kommer träna på olika aktiviteter och varva teori och praktik så att det blir en kurs som blir både rolig och lärorik för både hund och människa!

Kursen är för alla hundägare mellan 10-100 år!

Hunden bör vara minst 6 månader.

Vi tränar 8 timmar fördelat på 4 tillfällen

Pris: 1200 kr

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Skövde

  • Rallylydnad
  • Freestyle
  • Agility
  • Nosework

Planerade kurser

Skövde: 25 mars- 4 platser kvar!. Instruktör Agneta Sagebrand
Kursen går följande måndagar: 25/3, 1/4, 15/4 och 22/4. Klockan 19.30-21.30.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45