Klickerträning

Anmälan till kurs

Klickern är ett hjälpmedel inom djurträning som de flesta moderna djurtränare använder. Med klickerträning går det ofta fortare och enklare att lära in olika kommandon. Det hjälper dessutom både dig och din hund att bli mer lyhörd.

På Hundskolornas kurser använder vi oss gärna av klickerträning – det är ett väldigt roligt sätt att träna sin hund.

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Klickerträning för bättre förståelse

På den här kursen lär du dig mer om hur din hund uppfattar dig som klickertränare

Kursen är endast en kväll och det är framförallt du som matte/husse som får träna dig på hur din hund upplever dig som klickertränare och hur du kan bli mycket bättre på att använda klickern som ett superbra inlärningsverktyg.

Det första du kommer inse är att allt handlar om timing och belöningsteknik.

Kursen är perfekt att gå för dig som vill komma fortare fram i din träning med hjälp av klickern – allt för att du ska göra rätt från början när du börjar träna din hund!

Kursen är på 3,5 timmar (en halvdag/kväll). 

Pris: 600 kr

Planerade kurser

Skövde: 23 feb – 4 platser kvar! Instruktör – Agneta Sagebrand
Klockan: 17.00-20.30

Mariestad: våren -17 – 8 platser kvar! Instruktör – Rebecka Högegård
Anmäl gärna intresse!

Inlärningstekniker med hjälp av klicker

För dig som insett hur fantastiskt kul det är att träna med klicker! Har du fått smak på träningen med detta hjälpmedel vill man ofta lära sig mer och ha lite utmaningar – det här är kursen som både utmanar hundägare och hund!

För att alla ska vara på samma nivå är första tillfället utan hund där vi säkerställer att alla har samma grunder.

Kursen koncentreras på massor med praktisk träning och varvas med film och teori.

Här lär du dig mer om klickerträning, operant betingning, shaping och så kallade ”targets”. Du lär dig bland annat att utveckla din tajming, planera din träning, belöningsfrekvens och hunden får träna på uthållighet.

Det är en otroligt bra mental aktivering som är krävande men rolig för hunden och när du väl lärt dig denna teknik har du nytta av den och kan använda vid alla former av inlärning – vi tränar in tricks och länkar olika moment – allt ni lär er kan ni sedan praktisera på vilka moment ni själva vill – lydnadsmoment, nyttoövningar, träna bort oönskade beteende eller olika tricks och konster – det är bara att välja själv!

Hunden bör ha fyllt ett år eller vara van vid att ”tänka själv” i träning. Ni bör ha gått Klicker introduktion eller ha liknande kunskaper och självklart bör du och din hund älska detta med klickerträning!

Vi tränar 10 tim fördelat på 5 ggr

Pris: 1200 kr

Planerade kurser

Skövde: våren -17! Instruktör – Agneta Sagebrand
Anmäl gärna intresse!

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45