Kul med hund för unga

Anmälan till kurs

Sommarkul

På den här kursen vänder vi oss till dig som är mellan 9 och 15 år och som gillar att vara med din/familjens hund. Barn/ungdomar kan ha så roligt ihop med hunden men det bygger på respekt och tillit. Vi har utformat en kurs där man får lära sig en del om hundens språk och signaler, hur man förbättrar kontakten med hunden och hur man lär hunden en massa nya roliga saker. Vid varje tillfälle får man även möjlighet att prova på olika saker med hunden såsom agility, klick & trick och nosarbete och aktivering.

Hunden bör vara minst 1 år. Max 8 deltagare.

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Planerade kurser

Sommarkul i Skövde: 10-13 juli 2018  – 8 platser kvar! Instruktör – Agneta Sagebrand
Kursen går tisdag till fredag kl 10.00-13.00

Pris: 1 200 kr inkl fika.

Ungdomsläger – höstlovskul 28-31 okt

Här har vi skapat ett läger för dig mellan 12-18 år som vill spendera höstlovet tillsammans med din hund. Ett läger där vi som instruktörer och hundpsykologer delar med oss massor av vår erfarenhet såväl vad gäller föreläsningar, teori, en massa praktisk träning, roligt umgänge samt god mat.

Vi som jobbar på lägret har en gedigen utbildning och lång erfarenhet av att träna och tävla med våra hundar inom olika hundsporter, att arbeta med våra hundar som kollega/civilt tjänstehundsteam samt egenföretagande. Vi anpassar nivån utifrån varje ekipage oavsett om du har med er familjehund eller om du har en egen hund som du tävlar med. Hunden bör vara minst 1 år.

Preliminärt innehåll:

 • samarbetsövningar
 • tillitsövningar
 • passivitetsövningar
 • agility
 • rallylydnad
 • freestyle
 • nosework/specialsök
 • dogparkour
 • förebyggande friskvård
 • rasskunskap
 • hundens språk och signaler
 • hunden min framtida kollega?
 • tävlingspsykologi

Skövde: 28-31 oktober 2018 – 12 platser kvar!
Lägret börjar kl 11.00 söndagen den 28:e och slutar kl 17.00 den 31 oktober.
I lägret ingår enkelt boende och all mat.

Pris: 2700kr inkl 25% moms.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45