Agility inspiration och heldagskurser

Anmälan till kurs

Dessa träningar är öppna för alla som har en hund över 12 månader. Tänk dock på att hunden bör ha god Allmänlydnad och kunna jobba lös i närheten av andra hundar!

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Heldag – Halvdag i Agility 27-28 dec – du väljer

För er som känner att det blir lite långrandigt att sitta hemma med släkten alla mellandagar under julen :), ordnar vi en agilitykurs den 27-28 dec med Gina Runesson i vår varma träningshall Greenroom. Kursen är uppbyggd så att du kan köpa in dig på 1, 2, 3 eller 4 pass, precis vad som passar just dig och din hund. Alla fyra pass bjuder på nya banor och nya utmaningar. Som alltid är Gina en fena på att anpassa nivån efter er deltagare.

Pass 1: fredag 27 dec kl 09.00-13.00. 6 platser kvar!

Att gå banan på ett smart sätt, som passar dig och din hund, och fundera på vart vi placerar oss och vart vi gör våra byten, allt för att våra hundar ska sin snabbaste linje. Vi tänker på vikten av fart och motivation hos våra hundar. 30 min teori (09.00-09.30) innan vi kör igång med hundarna.

Pass 2: fredag 27 dec kl 14.00-18.00. 6 platser kvar!

Vad finns det för olika byten att välja mellan och vilka passar mig och min hund bäst? Vi tittar på en  rad olika byten och tar tiden på dem när ni testar dem för att avgöra vad som är just er starka sida som ekipage. Gemensam banvandring och genomgång kl 14.00-14.30.

Pass 3: lördag 28 dec kl 09.00-13.00. 6 platser kvar

Att orka hålla ihop en hel bana. Vi kommer jobba med längre bana, och koncentrera oss mer på helheten! Gemensam banvandring och genomgång kl 09.00-09.30.

Pass 4: lördag 28 dec kl 14.00-18.00. 6 platser kvar

Här är det fokus på kontaktfält med diskrimineringsträning och distanshandling. Vi tränar RC och 2+2 allt utifrån dina behov. Gemensam teori och genomgång kl 14.00-14.30.

Max 6 ekipage per pass!

Kurskostnad: 

750 kr om du bokar 1 pass
1400 kr om du bokar 2 pass
2000 kr om du bokar 3 pass.
2600 kr om du bokar 4 pass.
Inkl 6 % moms och gofika.

För er som vill bo kvar i Skövde löser vi det. Anmäl längst upp på sidan. Fyll i datum och pass 1, 2, 3 och/eller 4 under ”Önskat datum för kurs:”

Fredagsfys med fredagsmys

Vi har tagit fram inspirationsträningar för dig som vill ha kvalitetstid med din agilityhund en fredagskväll.
Istället för att bänka sig i tv-soffan erbjuder vi här härligt umgänge för två och fyrbenta vänner.

Som uppvärmning bygger vi upp kvällens träningsbana för att därefter ha rolig och kvalitativ träning med våra hundar. Efter att hundarna blivit avrastade och fått varva ner samlas vi i fikarummet och äter god mat och pratar och umgås. Om du frågar mig – är detta den ultimata fredagskvällen!!!/Gina

Tid: Träning mellan kl 18.00-20.00, därefter blir det mat, mys och en massa hund(agility)prat! Givetvis får även hundarna något att smaska på!

Kostnad: 300 kr inkl moms mat och dryck.
Instruktör:
 Gina Runesson. Max 8 ekipage

Planerade träffar i Skövde:

Skövde: 25 januari – 3 platser kvar! –  Instruktör Gina Runesson
Tema: Agilitybana klass 1-2 och klass 2-3. Fredagsmys: Ljuvlig wook

Skövde: 15 februari – 8 platser kvar! –  Instruktör Gina Runesson
Tema: Slalomutmaningar: Fredagsmys: Tacobuffé

Skövde: 5 april– 8 platser kvar! –  Instruktör Gina Runesson
Tema: Hoppbana klass 1-2 och klass 2-3. Fredagsmys: Tapas

Skövde: 26 april– 7 platser kvar! –  Instruktör Gina Runesson
Fredagsmys: Pizzabuffé

 

Anmäl till alla eller enstaka tillfällen. Anmälan längst upp på sidan.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45