Miljöträna grunder

Anmälan till kurs

Den här kursen är framtagen som en fortsättning på valp- eller grundkurs som en bra förberedande för kommande inriktning. Ska du exempelvis satsa på Rallylydnad, Lydnad eller Agility är detta kursen för dig och din hund. Vi tränar på de viktiga grunderna såsom följsamhet, inkallning, sitt, ligg, stå, stadga och fotgående varje tillfälle men i väldigt olika miljöer varje gång.

Detta är en väldigt nyttig och rolig kurs där ni får miljöträning, socialträning och grunderna kommer sitta kanon när kursen är slut.

För att gå denna kurs ska ni ha gått vår valp- eller grundkurs.

Vi tränar 7,5 timmar fördelat på 5 tillfällen.

Pris: 1400 kr inkl moms

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Planerade kurser:

Skövde: 4 juni 2019 – FULL! Instruktör – Gina Runesson
Kursen går följande tisdagar kl 19.00-20.30:  4/6, 11/6, 18/6, 25/6 och 2/7.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45