Nosarbete till nytta & nöje

Anmälan till kurs

Det här är en kurs som vänder sig till alla som vill aktivera sin hund och även kunna ha praktisk nytta av hunden. Rolig och lärorik kurs för både hund och människa! Hunden bör vara minst 6 månader.

I kursen stimulerar vi hunden att kunna jobba självständigt med hjälp av luktsinnet och även att kunna jobba tillsammans med dig. En hund som med glädje hämtar leksaker som ni ber den om. Tex. “Städa” plocka ihop sina utspridda leksaker och lägga dem i en korg. Ni lär hunden namn på olika saker, tex  Nallen, kaninen, mobilen, nycklarna m.fl. Vi tränar både grovsök och finsök, att dirigera hunden samt med minnessök. När ni på promenaden eller i skogen tex. har tappat bilnyckeln och inte hittar den, så kan hunden hjälpa dig genom att söka upp nyckeln.

En superrolig kurs där din hund får använda sitt främsta organ – luktsinnet, både till nöje för hunden och til nytta för dig!

Kursen kommer att vara både ute och inne.

Vi tränar 10 timmar fördelat på 5 tillfällen

Pris: 1400 kr inkl moms

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Planerade kurser

Skövde: hösten 2019!4 platser kvar! Instruktör – Agneta Sagebrand
Anmäl gärna intresse!

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45