Sommarkurs

Anmälan till kurs

Sommarskoj med din hund

Simskola, sommarkollo, sommarskola, sommarkurs – kärt barn har många namn!

Vi på Hundskolorna tycker inte att alla roliga kurser måste ha uppehåll bara för att det är sommar och semester, därför har vi skapat en sommarkurs. Kanske är det så att du just nu har tid att hitta på roliga saker tillsammans med din hund. Då har vi den perfekta kursen för dig. En kurs där du och din hund får pröva på en massa roliga aktiviteter. Kursen innehåller bland annat:

  • Agility
  • Klick & tricks
  • Lek med din hund
  • Lattjo- lajban-bana
  • Nosaktivering
  • Dog Parkour
  • Grundövningar och stadga på roligt vis

Under kursdagen har vi en ordentlig fikapaus där hundarna får vila och vi diskuterar ett aktuellt ämne. Kursen hålls ute och inne vid Hundskolornas lokaler på Bäckaskogsvägen 1 i Skövde

Vi tränar 12 timmar, fördelat på 4 dagar.

Pris: 1600 kronor inkl fika.

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Planerade kurser

Skövde: 30 juli – 2 augusti 2019 – 6 platser kvar! Instruktör – Gina Runesson och Agneta Sagebrand
Kursen går fyra dagar i rad, klockan: 10.00-13.00

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45