Valpkommunikation och lek

Anmälan till kurs

Något vi på hundskolorna brinner för är hundarnas språk!

För att en hund ska kunna kommunicera med andra hundar utan att hamna i olika konflikter, gäller det att ha fungerande signaler och språk.

Grunden för detta språk läggs redan i tidig ålder så därför erbjuder vi valpträffar för att utveckla din valps språk och beteende.
Tillsammans med de andra valpar på träffen, så får de lära sig att kommunicera genom leken.

Leken och kommunikationen är jätteviktig för valpen och här får den chansen att träna det på ett naturligt, kontrollerat sätt där vi vid behov styr upp leken så att alla valpar hittar någon att leka med.

Valpträffarna gör att valpen lättare blir en fredlig, lugn och trygg individ som vuxen!
Självklart finns en instruktör eller hundpsykolog på plats så ni även kan ställa frågor och lära dig förstå varför din valp gör som den gör!

När vi fikar får valpen också lära sig att varva ner trots att det finns andra hundar i närheten.

Lika viktigt som leken och språket mellan valparna tycker vi att leken som inlärning mellan dig och valpen är. På denna kurs tränar vi på att leka med våra hundar för att kunna använda det som inlärning och belöning. Lek mellan dig och din hund ökar förutsättningarna för ert framtida samarbete.

Vi tränar även på bordshantering, hur vi på ett positivt sätt tränar hunden att bli hanterad inför framtida veterinärbesök, när vi klipper klorna m.m. Vi vänder oss till valpar mellan 3-6 månader.

Vi träffas 5,5 timmar fördelat på 3 tillfällen. Max 8 deltagare. 

Pris: 800 kr inkl 25 % moms och fika.

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Planerade kurser

Skövde: 5 april – 7 platser kvar! Hundpsykolog: Agneta Sagebrand
Kursen går följande måndagar: 5/4, 12/4 och 19/4. Klockan 17.00-19.00.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45