Agilityläger 5-7 april

Anmälan till kurs

Våra agilityläger utvecklas konstant och vi anpassar vårt koncept för att du ska få nya utmaningar oavsett om du tidigare gått kurs hos oss eller inte. Under helgen kommer vi träna på att gå och läsa banor, gå igenom olika handlingsalternativ för att sedan klocka dem, och hitta era styrkor som ekipage. Vi kommer även jobba med att klara av att hålla ihop under hela banor och träna på att ha en plan B som fungerar. För er som kommit en bit i er träning/tävling kommer vi pusha er att träna utanför ert komfortzon, jobba med diskriminering, distanshandling m.m.

Som vanligt lägger vi in pass med tävlingspsykologi – föreläsning och grupparbeten – då vi vet hur värdefulla de är.

Vi kommer planera in två grupper med olika svårighetsgrad så att kursen ska passa såväl dig som är på väg ut på tävlingsbanan som för dig som tävlar högre upp i klasserna. Vi anpassar träningen utifrån er kunskapsnivå med målet att fylla på just din och din hunds “handlingslåda”

Helgen avslutas med en träningstävling där ni kommer få möjlighet att testa det nya ni lärt er i “skarpt” läge.

Komobläger – Agility och Nosework

Detta är ett komboläger då vi har Agilityläger och Noseworkläger samtidigt. Det innebär att när du inte har agilitypass kan vara med på Noseworkpass. Det kräver att din hund vet vad doften Eukalyptus är och kan söka efter den.

Vill ni gå på ett givande läger där hundens glädje står i centrum är det här lägret för er!

Lägret hålls inomhus i vår nybyggda hundanläggning på Bäckaskogsvägen 1, Skövde.

Preliminär tidsplan:

Fredag

17.00 – ca 22.00: Samling, presentation, teori inför helgens agilityträning, dogparkourträning, föreläsning tävlingspsykologi med efterföljande grupparbeten, målsättning och middag!

Lördag

Träning mellan kl 09.00-18.00 med lunch mellan 13.00-14.00.

Vi kommer även lägga in dogparkour då det är bra grundträning för såväl agilityhunden som noseworkhunden.

För de som vill blir sedan det myskväll och härligt hundprat efter avslutad träning (till självkostnadspris).

Söndag

Träning mellan 09.00-13.00, lunch 13.00-14.00 och därefter träningstävling inkl förberedelse. Lägret avslutas med fika och kursutvärdering, avstämning uppsatta mål, prisutdelning och beräknas vara klara ca kl 17,00.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45

Agilityinstruktör, Tävlingspsykologi: Gina Runesson

Max 12 ekipage (9 platser kvar!)

Kurskostnad: 3000 kr inkl moms/ekipage inkl ALLT!

Skövde: 5-7 april.

Anmäl längst upp på sidan.

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.