Från Valp till stjärna – helgkurs

Anmälan till läger

1-2  juni 2019 i Skövde

Detta kommer bli ett av sommarens roligaste helgkurs för dig och din valp!

Kursen är till för dig som vill få möjlighet att under en hel helg träna en massa färdigheter för dig och din hund.

Vi lägger fokus vid det som vi anser är de viktigaste grunderna och du som deltagare kommer innan kursen få ange de två viktigaste sakerna du och din hund vill jobba med. Vi fokuserar både på er vardag och inför er framtida tävlingskarriär. Oavsett vad du har för planer för er framtid är grunderna lika viktiga. Vi varvar teori, praktik, lek och passivitet.

Helgkursen vänder sig till dig som har en hund som är mellan 3-12 månader i juni. Kursen är förlagd till vår nybyggda hundanläggning på Bäckaskogsvägen 1 i Skövde. Här har vi två inomhushallar och en stor utomhusytor att vara på – allt efter väder.

Hundskolorna har haft ett flertal kurser med boken Från valp till stjärna av Maria Brandel som inspiration.

Upplägg

Vi kommer jobba med viktiga grunder såsom belöning i all dess former – godis, lek, dig själv, belöningsplacering och tajming. Stor vikt läggs vid träningsglädje, engagemang, attityd, motivation och samarbete. Vi jobbar med valpens stadga på olika vis. Lägger stor vikt vid fotgåendet då det är en viktig grund i många hundsporter och vi kommer ha agilitylek, dogparkourlek och lite nosarbete för att få så mycket omväxling som möjligt. Vi börjar kedja moment och jobbar med både ert och valparnas fokus. Vi kommer även lägga in pass med mental träning för er när valparna har vilostunder.

Vi varvar träning och passivitet, på-och avknapp, stadga och fart och kikar på hur ni ska få en framtida hållbar träning.

Vill ni ha en givande helgkurs där ni står i centrum är det här lägret för dig och din valp!

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

 

Helgläger: 1-2 juni 2019 klockan 10.00-17.00. Max 12 ekipage. Ni kommer jobba i två grupper med 6 ekipage i varje grupp.

 

Instruktörer: Agneta Sagebrand, Gina Runesson, Hannele Svensson och Lina Flöjt.

Kurskostnad: 2500 kr inkl moms.

Lördag: Fika, lunch, fika
Söndag: Fika, lunch, fika

För er som vill bo kvar i Skövde löser vi det. Anmäl längst upp på sidan.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45