Hannele Svensson

Min dröm är påväg i uppfyllelse, att få jobba med hundar och deras ägare som behöver hjälp och stöd. Jag brinner för hundens beteende och att få arbeta med hundar som behöver hjälp med det där lilla extra, och det är det jag kommer lägga mest fokus på. Det är därför jag valde att läsa till hundpsykolog, jag vill även utveckla mina kunskaper inom ämnet så mycket som bara går.

Jag är snart klar med min utbildning till cert. Grundinstruktör och har precis påbörjat min utbildning till cert. Hundpsykolog.

Mina hundar

Jag har två hundar, en Border collie på två år som tävlar och tränar med i agility klass 1, samt en del trick träning och vallning. Samt en liten blandras mellan pudel och tibetansk terrier på snart 10 år som är pensionerad men har fått prova på mycket men vi fastnade för draget och tränade mycket canicross och att dra pulka/skrinda. Planerar även in en till liten agility-stjärna till 2019, som även det blir en Border collie.

Uppgifter på Hundskolorna

  • Instruktör, privatlektioner samt arbete på Positiva Hundens hunddagis.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45