Piela Holistic Dogs

Hundskolorna samarbetar med Maria Piela. Hon driver företaget Piela Holistic Dogs där hon erbjuder rehabilitering och friskvård för hundar. Vi har anslutit Maria för att vi vill ge er alla möjligheter till ett hälsosamt förebyggande hundägarskap. Maria utbildade sig först till Hundinstruktör och sedan har hennes intresse även utvecklats till förebyggande behandlingar och friskvård för hundar. Hon har utbildat sig på UPH Education till Canineopat – Rehabiliteringsutbildning för hund samt till Friskvårdskonsulent Hund – en bred utbildning för att förbättra hundars förutsättningar till rätt träning, massage, kost och inställning.

Maria kommer till Hundskolorna Skövde med jämna mellanrum där hon går igenom din hund och gör en rörelseanalys, funktionskontroll och palpation. Utifrån hundens behov erbjuder hon behandlingar som massage, laser eller elektroterapi. I samband med besöket för Maria journal och ger er plan för fortsatt rehab el träning.

Det finns många olika anledningar till att ta med sin hund till en canineopat eller friskvårdskonsulent.

Det kan vara för att få en genomgång av din hund i förebyggande syfte, att din hund är överviktig, för att du anar att din hund har ont någonstans, för att din hund är stel och behöver en behandling eller för att få en genomgång och träningsupplägg för din tävlingshund eller av veterinärs inrådan träningsprogram inför operation och träningsprogram efter operation

En genomgång med rörelseanalys, palpation, behandling och träningsråd tar ca 1 tim och kostar 550 kr. Ett återbesök kostar 450kr och du kan även köpa 5-kort eller 10-kort. Du betalar via swish i samband med ditt besök.

Du kan ta del av Piela Holistic Dogs på facebook.

Besök på Hundskolorna Skövde

Hundskolorna bokar in Maria på eftermiddagar vardagar eller heldagar lördag/söndag under återkommande tillfällen hos oss i Skövde. Besöket sker i vår nybyggda Hundanläggning på Bäckaskogsvägen 1, Aspelund i Skövde. Nedanstående dagar och klockslag finns hon hos oss. Du som sedan behöver boka in din hund hos Maria för tätare besök hänvisar vi till besök hemma hos Maria i Skallmeja utanför Skara.

Bokning av ledig tid sker till mariapiela@hotmail.com. Ange ditt namn, mail, mobil, hundens namn, ras/raser, ålder.

 

Söndag 12 maj

11.00-12.00  Bokad

12.15-13.15  Bokad

13.30-14.30  Bokad

15.30-16.30 Bokad

16.45-17.45 Bokad

Söndag 7 juli

09.00-10.00  Bokad

10.15-11.15  Bokad

11.30-12.30  Bokad

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45

Avbokningsregler:
Får du förhinder ska du avboka besöket genom att ringa eller sända sms snarast till Maria på 070-942 77 10. Avbokar du senare än 2 dagar före besöket debiters du 400kr/hund. Du kan själv försöka hitta en ersättare.