Skövde Hundskola – vår nära samarbetspartner

Hundskolorna är sprunget ur Skövde Hundskola och är idag två företag på samma arbetsplats som har ett givande och nära samarbete.

Det var Ulrika C Månsson som startade Skövde Hundskola för 10 år sedan. Detta företag växte sig allt större och innefattade allt vad en hundägare behövde – allt från köpa hundkursen till yrkesutbildning till Hundpsykolog.

År 2013 var företaget så stort att det stod inför ett vägskäl i hur det skulle drivas. Ulrika valde att sälja av en del av sitt företag för att renodlat kunna ägna sig åt att hålla föreläsningar och yrkesutbildningar. Den delen som idag fortfarande heter Skövde Hundskola och som även innehåller utställningsträning och trimmning.

Resterande del är Hundskolorna som Ulrika sålde till Agneta Sagebrand och sedan 2014 har hon utvecklat sin verksamhet att innehålla kurser, privatlektioner, problembeteendekonsultationer, läger, uthyrning av träningshallar och en liten hundbutik – goddog.

Skövde Hundskola hyr in sig i Hundskolornas lokaler på Diabasvägen 2 i Skövde och företagen samarbetar inom flera områden.

Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Hundskolorna de villkor som Konsumentverket har.

Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du fått bekräftelse på att du kommit med på kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret och att du samtycker till detta villkor. Kursen/utbildningen/föreläsningen/lägret ska vara betald mot faktura senast 30 dagar innan kursen börjar. Vid anmälan till aktivitet där kursstart är mindre än 30 dagar innan anmälan ska kurs betalas senast 10 dagar efter anmälan.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du mottagit bekräftelse på din anmälan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen.

Föreläsningar och yrkesutbildningar

Läsa mer om Skövde Hundskolas utbud under flikarna Föreläsningar och yrkesutbildningar.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45