Hundskolan Mariestad

Här på Hundskolorna Mariestad har vi ett grundutbud för dig och din hund.

Vår personal i Mariestad och runt om på våra filialer är välutbildade med både instruktörsutbildningar och hundpsykologutbildning.

Vår personal alternerar mellan orterna – det innebär att det alltid finns personal på er ort med rätt utbildning för er önskan.

Våra värdeord som företaget är uppbyggt på – ”KUNSKAP, FÖRSTÅELSE, SAMARBETE” genomsyrar all vår träningsmetodik och våra värderingar.

Hundskolorna strävar efter att lära ut ett positivt ledarskap med hjälp av operant inlärning – det leder till att hunden blir mer lyhörd och kommer att se matte/husse som en tillgång i sina aktiviteter.
Det är bland annat det som leder till att du får en glad, lydig och lycklig hund!

På våra kurser jobbar vi alltid i små grupper 5-8 st, allt för att du ska få så mycket kvalitetsträning och individuell anpassning som möjligt. En metod passar inte för alla ekipage utan tillsammans hittar vi det sätt som tar er snabbast fram till ert mål. Efter att gått kurs hos oss ska du, förutom den sociala träningen och den praktiska biten, även fått ökad förståelse och kunskap för och om din hund.

Aktuella kurser i Mariestad

Vi har kurser mellan april – oktober här i Mariestad. Eftersom vi ständigt försöker hålla oss uppdaterade och fortbildar oss dyker det upp nya kurser efter hand.

OBS! Anmäl dig gärna som reserv på de kurser som är fulla men strunta i svarsmailet som säger att du ska betala in anmälningsavgift. Vi hör av oss om du får plats och ger dig då info om betalning.

Om du inte hittar något som faller dig i smaken just nu så skräddarsyr vi gärna våra föreläsningar och kurser så de passar just er klubb, grupp, rasklubb eller uppfödare. Då är det ett krav på minst tre deltagare och vi lägger upp kursen efter era förutsättningar och önskemål.
Detta är populärt hos uppfödare som vill erbjuda sina valpköpare en aktivitet, hos träningskompisar som vill träna på specifika moment, hos en grupp som fått en favoritinstruktör och vill fortsätta just för denna mm.
Kontaktpersoner:
Jenny A Månsson jenny@hundskolorna.se

Hitta hit

Till Rörsås Bygdegård:

Från Mariestad: kör mot Skövde, sväng vänster mot Ullervad, nästa höger mot Rörsås/St Ek (gamla skövdevägen) kör ca 4 km.
Grusväg till höger – skyltat, fortsätt på grusväg tills ni ser bygdegård.

Från Skövde: sväng höger mot St Ek, nästa vänster, kör ca 5km. Grusväg till vänster – skyltat, fortsätt på grusväg tills ni ser bygdegård.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45