Privatträning

Hundskolorna erbjuder tre former av privatträning:
– Privatlektioner, Hundträning och Personal Dog Tranier – PDT.

Anmälan till Privatträning

Privatlektioner

Lektioner utifrån dina önskemål och behov

Anledningen till att någon vill ha privatlektioner kan vara olika. En del vill träna in ett enskilt moment snabbt, andra tycker det är jobbigt att träna i grupp. För en del känns det lyxigt att få odelad uppmärksamhet av sin instruktör. Kanske vill man få feedback på sin egen träning. Eller så vill man helt enkelt träna ikapp en grupp som man vill hoppa in i!

Oavsett av vilken anledning ni väljer att boka oss för en eller flera timmars privatträning så anpassar vi oss och lägger upp hela träningen efter era önskemål. Vi jobbar med det som ni själva valt att lägga kraft på!

Privatlektionen kan ske antingen i ert hem eller på plats vi kommer överens om inom vårt arbetsområde – Skövde, Falköping, Hjo, Mariestad, eller ute vid vår anläggning i Skövde. Sker träning på annan ort kan bilersättning utgå med 25 kr/mil. Sker träningen i vår varma inomhushall i Skövde tillkommer 100 kr/tim för hallhyra (Ord pris mellan 200-250 kr tim)

Privatlektioner hos er eller annan överenskommen plats

Här tränar ni på ställen ni och instruktören kommer överens om. Detta kan bara tillhandahållas i mån av tid och när det är mest lämpligast ur hundens synvinkel. Om det är resväg för instruktören utgår bilersättning med 25 kr/mil. Här utgår vi från vart instruktören bor/vart instruktören är stationerad och vart ni träffas.

Privatlektioner i vår inomhushall i Skövde

Vid bokning av privatlektion ingår instruktörens förberedelse och planering av passet. Här tränar ni i vår inomhushall.

Privatlektioner i agility i vår inomhushall eller utom hus i Skövde

Vid bokning av privatlektion i agility ingår förutom att passet är förberett och planerat, även att det ni ska träna på är framplockat när ni kommer (gäller ej kontaktfältshinder då vi hjälps åt att plocka fram dessa).

Priser

Priserna är inkl 25% moms. Privatlektioner i agility är inkl 6% moms.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45

Art av lektion

Privatlektion utomhus

Privatlektion i vår inomhushall

Privatlektion i agility inomhus

Privatlektion i agility utomhus

1 pers – timpris/lektion

500 kr

600 kr

650 kr

550 kr

2 pers – timpris/lektion

650 kr

750 kr

800 kr

700 kr

3 pers – timpris/lektion

800 kr

900 kr

1000 kr

1100 kr

1 pers – 5-kort – 6:e utan kostnad

2500 kr

3000 kr

3250 kr

2750 kr

Avbokningsregler

Vid förhinder ska ombokning ske snarast, dock senast två dagar innan. Vid avbokning dagen före eller samma dag debiteras full avgift. Avbokning/ombokning sker direkt till bokad instruktör.

Hundträning – vi tränar din hund

Vi tar emot hundar för privatträning – vi tränar din hund i det du vill ha hjälp med! Det kan vara allt från att få hunden att sluta dra i kopplet på promenaden, bli bättre på inkallning, gå fot till att lära hunden slalom eller running contacts. Du lämnar över hunden till oss så tränar vi din hund om 30-60 min pass i eller i närheten av våra träningslokaler i Skövde, eller på de orter där vår personal bor. Maila agneta@hundskolorna.se för mer info.

All vår träning bygger på positiva metoder där vi arbetar utifrån hunden som individ, personlighet och ras.

Personal Dog Trainer – PDT

Hundskolornas nya koncept där du får möjlighet att anlita en välutbildad och erfaren privattränare. Som PDT erbjuder vi dig ett effektivt, strukturerat och proffsigt sätt att nå dina och din hunds mål. Vi börjar med att sätta slutmål och delmål, därefter tar din PDT fram en strukturerad och detaljerad träningsplan.

Dina mål med träningen kan vara i stort sett vad som helst – vi har inga begränsningar så länge det håller sig inom vårt kompetensområde. Det kan vara att du vill ha hjälp med att göra din hund till Viltspårchampion, Rallylydnadsmästare, ta din första uppflyttningspinne i agility, klara doftprov i nosework, komma med på SM i din favoritsport till att överbygga din hunds rädslor för raketer, få problemfria hundmöten eller förbereda din hund till att göra ett lämplighetstest för utbildning till terapihund.

Priser och innehåll

Priserna är inkl 25 % moms. PDT i Agility är inkl 6% moms.

Art av lektion

PDT för en instruktör utomhus (ej agility)

PDT för en instruktör i vår inomhushall

PDT för en agilityinstruktör i vår agilityhall el utomhusplan

PDT för en Hundpsykolog

Pris per månad

1190 kr

1290 kr

1390 kr

1490 kr

Pris per månad om du binder dig för 6 månader

1090 kr

1190 kr

1290 kr

1390 kr

Som PDT- ekipage förbinder du dig att prenumerera på vår tjänst i 2 månader, sedan löper det per månad och kan när som helst sägas upp. I priset ingår 2 tim privatlektion i månaden, feedback på din egen träning via mail och telefon, feedback och pepp-talk på och inför tävlingar och prov samt 2 tim halltid per månad på vardagar mellan kl 08,00-16,00. (Bokas via agneta@hundskolorna.se). Din instruktör/hundpsykolog beräknas lägga ner minst 4 tim i månaden på förberedelser, träning, feedback och uppföljning.

Pågående ekipage:

 • Ungersk Vizsla – bygga självförtroende, mindre rädsla för främmande personer
 • Welsh Springer Spaniel – Viltspårchampion
 • Dvägtax – Viltspårchampion
 • Blandras/BC – rallylydnad, viltspår, lugn o harmonisk hund
 • Dvärgschnauzer – agility klass 3
 • Bordercollie – agility
 • Finsk Lapphund – rätt grund inför tävlingskarriär i agility
 • Australian Shepherd – agility
 • Australian Shepard – agility
 • Jack Russel – Agility
 • K Munsterläner/Jaktlabbe- Agility
 • Mops/pekines – Agility
 • Shetland Sheepdog  – Agility