Hjälp! Min hund drar i kopplet!

En härlig promenad med din hund vill man skall vara mycket; Rogivande, uppfriskande, helt enkelt en liten lugn stund ihop med din hund i naturen.
När hunden å andra sidan tycker det är mycket roligare att gå ut och gå på promenad med dig, och drar i kopplet, blir detta efter ett tag en dragkamp och ett irritationsmoment. Känner du igen dig?
Då är du absolut inte ensam.

Vad är lösningen när din hund drar?

Koppelträning är en viktig del i hundens utbildning och för oss som människor att ha ett harmoniskt förhållande med vår hund på våra promenader. Naturligt för hunden är inte att gå snällt i koppel bredvid oss, utan att snabbt ta sig framåt mot ett mål. Tyvärr blir det då oftast att hunden drar.
Vet du som matte eller husse inte heller riktigt varför din hund drar som den gör, även om ni försökt själva kan ni behöva lite hjälp från oss på Hundskolorna i Skaraborg.

Om din hund drar i kopplet kan ett första steg vara att skaffa ett bra hjälpmedel för inlärning. Hundskolorna har noga provat ut och rekommenderar Metizio Dezigns sele. Vi är återförsäljare av denna. Vi säljer den på plats i vår Träningshall i Skövde där vi provar ut den åt dig och ger dig tips och råd i din träning. Tänkt på att ett hjälpmedel inte enbart är lösningen på ett problem när hunden drar i kopplet utan ska användas tillsammans med träning. Är du intresserad av att prova ut en sele till din hund skicka ett sms till 070-9746545. Pris 500 kr.

Hjälp finns hos oss i Skaraborgs län!

Vi har i flera år hjälpt många mattar och hussar med att få hunden att sluta dra i kopplet, och med hjälp av våra välutbildade hundpsykologer hjälper vi er att komma tillrätta med problemet!

Läs gärna mer om våra kurser och hur vi löser problembeteenden och hur du kan lösa att hunden drar i kopplet hos oss.
Vi erbjuder konsultation i Skövde i Hundskolornas lokaler i Skövde eller hemma hos dig, vid besök i hemmet tar vi ut reseersättning med utgång från Skövde eller Hundpsykologens bostadsadress.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45