Tävlingar på Hundskolorna!

I vår ombyggda träningshall på ca 400 kvm i Skövde kommer vi under
höst och vintersäsongen bjuda in till olika träningstävlingar. Underlaget i vår stora hall är det vi anser är det bästa underlaget i Sveriges för agility och andra hundsporter – Konstgräs Arena Nonfill med 18mm stötdämpande Pad under från Svenskt Konstgräs.

Hallens temperatur ligger runt 18 grader.

Tävlingar

Vi kommer att ha träningstävlingar i agility, rallylydnad och freestyle.

Våra träningstävlingar vänder sig både till dig som ännu inte tävlat och vill känna på hur det är att kliva ut på tävlingsplanen, likaväl för dig som redan tävlar och vill testa en svårare klass du är på väg upp i, vill miljöträna din hund i en ny träningshall eller har en ung hund som är på väg ut på  tävlingsbanan.

All vår verksamhet bygger på glädje och samarbete där vi vill ge er de bästa förutsättningar att utvecklas till ett härligt team.

Läs under respektive flik för att anmäla till tävling.

Tävlingsdagen

Hundar som fyllt 1 år senast dagen för tävlingsdagen (10 mån för rallylydnad) är välkomna att medverka. Löptikar får medverka på tävlingen med tikskydd på, dock inte om tiken är i höglöp då vi tror att hunden mår bäst av att stanna hemma.

Beroende på hur många tävlande som är med är förutsättningarna lite olika vad gäller förvaring av hundar under tävlingen. Vid tävlingar upp till 25 medverkande hundar kan hundarna vara i bur i vår lilla räningshall. Vid tävlingar där fler än 25 hundar medverkar får ni förvara hundarna i bilen då det inte finns möjlighet för alla hundar att förvaras i bur i lokalerna. För er som har hundar som inte kan förvaras i bil kommer vi se till att ni kan er hund i er bur på lämpligt ställe.

Nyhetsbrev
Kursanmälan

För att anmäla dig till kurs hos oss på Hundskolan, välj först den kurs du önskar anmäla dig till från "Kurser" i menyn och därefter klicka på "Anmälan"

Ni kan även anmäla er via telefon till Agneta: 070-974 65 45